DESTEK HİZMETLERİ

Beslenme
Boğaziçi Kolejinde beslenme kuralları dikkate alınarak ve öğrenci yaş grubuna göre kalori değerleri hesaplanarak çeşit yönünden zengin yemek listeleri oluşturulur. Tamamen hijyenik koşullarda hazırlanan yemeklerin sunulduğu yemek salonunda hizmet verir

Anasınıfı öğrencileri sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün,

ilkokul öğrencileri sabah kahvaltısı,öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün,

ortaokul ve lise öğrencileri ise öğle yemeği olmak üzere bir öğün yemek hizmeti alırlar.

Beslenme uzmanı tarafından titizlikle oluşturulan yemek listeleri her ay düzenli olarak öğrenci bilgi sistemimizde yer alır ve web sayfamızda yayımlanır.

Kantin
Boğaziçi Kolejinde kantin için nakit para kullanılmamaktadır. Öğrencilerimizin daha sağlıklı kantin ihtiyaçlarını gidermesi için öğrenci kimlik kartlarına daha önceden yüklenen tutar ile kartlı ödeme sistemi kullanılmaktadır.

Sağlık
Öğrencilere acil durumlarda gerekli ilk yardımı yapabilmek için hizmet veren revir hazır bulunur. Öğrencilerin fiziksel gelişim ve sağlık durumlarıyla ilgili kontroller yapılır ve sonuçların kaydı tutulur. Rahatsızlık durumunda veli bilgilendirilir.

Güvenlik
Boğaziçi Kolejinde giriş ve çıkışlar güvenlik görevlileri tarafından kayıt altında tutulur. Görevliler, başta öğrenciler olmak üzere tüm öğretmen ve personelin güvenliğinden sorumludur. Okulda güvenlik için güçlü bir teknik donanım bulunur. Kampüs ve çevresi güvenlik kameralarıyla izlenir ve 24 saat güvenlik kontrolü sağlanır. Giriş ve çıkışlar kartlı geçiş sistem ile takip edilmektedir.

“Bu günün küçükleri yarının büyükleridir.”

ATATÜRK

“Bir ülkenin geleceği, o ülke insanının göreceği eğitime bağlıdır.”

A.EİNSTEİN