Franchise Başvurusu

Boğaziçi Eğitim Kurumları,  geçmişten bugüne köklerini derinlere salmış bir deneyimle ülke eğitimine katkı sağlamaktadır. Boğaziçi olarak biz biliyoruz ki fikirde özgür, bilim ve fende çağdaş nesiller yetiştirmek eğitim öğretim faaliyetlerini içinde bulunulan çağın beklentilerine ayak uydurarak sürdürmekle mümkündür.

Boğaziçi Eğitim Kurumları kuruluşunun ilk gününden itibaren her bir öğrencinin biricik olduğuna, kaliteli eğitimi hak ettiğine inanmış, kurumunun eğitim anlayışı ve tutkusunu aidiyetle paylaşan öğretmen kadrosuyla hedeflerine erişmek isteyen binlerce öğrencisinin kılavuzu olmuştur.     Boğaziçi, ülkemizin her yanına kök atmış öğrencilerinin başarı hikâyelerinin kahramanı olmuş, olmaya devam edecektir.

Değişen ve gelişen dünyadaki değişim ve gelişmelere ayak uydurabilen, çağın beklentilerine cevap verebilen, sorgulayan, araştıran, özgüven sahibi bireyler yetiştirmek için rehber olan Boğaziçi Eğitim Kurumları  “GELECEK BOĞAZİÇİ” mottosu ile bugünün çocuklarının dilinden anlayan öğretmen kadrosu: geleceğin kendisinden ne beklediğini bilen dünya vatandaşı bireyler yetiştirmeyi ilke edinmiş bir yaklaşım ile Türkiye’nin dört bir yanındaki kurumları ile eğitime yön vermeye devam edecektir.

Siz değerli kurumlarımızla ulusal düzeyde kuracağımız marka ortaklığımız, Boğaziçi Eğitim Kurumlarının hep bir adım önde olmasını sağlayacak, eğitimin her alanında ve coğrafyanın her bir bölgesine yayılan eğitim bilinci ile ulusal eğitim başarısının öncüsü olmayı sürdürecektir.

Yıllarını eğitimle bütünleştirmiş kurumsal kimliğimiz ile başarıyı ilerleme ve gelişime odaklamış olan markamız Türkiye’de çağın eğitim yönetimi ve yatırımı adına büyük projelere imza atmak için sizlerle büyümeyi istemektedir.

Günümüzün ve geleceğin en nitelikli eğitim kurumlarından biri olan Boğaziçi Eğitim Kurumları markamızı sizlerle birlikte büyütmekten onur ve mutluluk duyarız.

İş birliğiniz için şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

Franchise Başvuru Formu